Een bedrijfsfilm die van begin tot einde blijft boeien? Wij vertellen uw verhaal en passen verschillende strategieën toe die ervoor zorgen dat de boodschap bij uw doelgroep binnen komt. Dit combineren we met beeld dat naadloos aansluit bij uw identiteit en creëren zo de perfecte bedrijfsfilm.

Bedrijfsfilms die wij voor onze opdrachtgevers maken weten altijd de doelgroep te boeien en de kernboodschap over te brengen. Dit komt omdat wij ons totaal verdiepen in uw bedrijf om uw boodschap perfect te vertalen naar de uiteindelijke bedrijfsfilm.

Wilt u graag meer informatie? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

De aftermovie: hét moment om terug te kijken op een fantastisch evenement. Aftermovies zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Zo worden aftermovies op Youtube extreem veel bekeken.

Sommige bezoekers vinden het geweldig om terug in de sfeer van het evenement te komen, waar andere het vooral leuk vinden om zichzelf terug te zien. Wij helpen u graag met het maken van een professionele aftermovie. Wij zorgen voor een creatieve stijl in de video en garanderen dat uw aftermovie zo snel mogelijk na het evenement online komt te staan.

Animatiefilm

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u een animatiefilm kan maken? Een bedrijf dat complexe situaties gemakkelijk kan uitleggen aan de hand van een animatiefilm? Dan zijn wij u graag van dienst!

Een animatiefilm kan ingezet worden voor de volgende toepassingen: – Het uitleggen van een product of dienst – Een complexe boodschap simpel uitleggen – Een beleidsplan of jaarverslag publiceren in de vorm van een animatiefilm.

We starten met een intake gesprek waarbij de doelen en doelstellingen van de animatiefilm worden besproken. iVision maakt vervolgens het script en het storyboard en schrijft de teksten voor de voice over. Bij goedkeuring van het storyboard en het script beginnen wij met animeren. Tussentijds presenteren wij een eerste versie, zo kunt u kijken of alles naar wens is en kunnen wij eventuele feedback op de animatiefilm direct verwerken. Vervolgens leveren wij de gehele animatie film op en kunt u nog eenmaal feedback geven. De film kunnen wij nu opleveren in diverse formaten geschikt voor diverse media.

Wilt u graag meer informatie? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Het begrip video registratie is erg breed. Bijvoorbeeld het registreren van uw event, zodat u en uw klanten naderhand een mooie compilatiefilm ter beschikking hebben.

Maar ook het vastleggen van een muziek registratie valt onder video registratie. Een optreden van uw band vastleggen ter promotie? Ook dat is geen enkel probleem voor ons.

Kortom, erg is heel erg veel mogelijk op het gebied van video registratie. Wilt u hier graag een keer over brainstormen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Waarom een commercial? Een commercial is een uitstekende manier om een groot publiek te bereiken. Met het produceren van een commercial heeft u een duidelijk doel: In enkele seconden uw boodschap helder over laten komen bij uw publiek. Dit is de essentie wanneer u een commercial wilt produceren voor uw bedrijf, product of dienst.

Naast het produceren van uw commercial kunnen wij u, op basis van onze ervaringen, adviseren welke kanalen voor uw commercial interessant kunnen zijn, gelet op uw doelgroep en doelstellingen.

Wilt u graag meer informatie? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.