Bedrijfsvideo

Een bedrijfsfilm die van begin tot einde blijft boeien? Wij vertellen uw verhaal en passen verschillende strategieën toe die ervoor zorgen dat de boodschap bij uw doelgroep binnen komt. Dit combineren we met beeld dat naadloos aansluit bij uw identiteit en creëren zo de perfecte bedrijfsfilm.

Bedrijfsfilms die wij voor onze opdrachtgevers maken weten altijd de doelgroep te boeien en de kernboodschap over te brengen. Dit komt omdat wij ons totaal verdiepen in uw bedrijf om uw boodschap perfect te vertalen naar de uiteindelijke bedrijfsfilm.

Wilt u graag meer informatie? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Animatiefilm

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u een animatiefilm kan maken? Een bedrijf dat complexe situaties gemakkelijk kan uitleggen aan de hand van een animatiefilm? Dan zijn wij u graag van dienst!

Een animatiefilm kan ingezet worden voor de volgende toepassingen: - Het uitleggen van een product of dienst - Een complexe boodschap simpel uitleggen - Een beleidsplan of jaarverslag publiceren in de vorm van een animatiefilm.

We starten met een intake gesprek waarbij de doelen en doelstellingen van de animatiefilm worden besproken. iVision maakt vervolgens het script en het storyboard en schrijft de teksten voor de voice over. Bij goedkeuring van het storyboard en het script beginnen wij met animeren. Tussentijds presenteren wij een eerste versie, zo kunt u kijken of alles naar wens is en kunnen wij eventuele feedback op de animatiefilm direct verwerken. Vervolgens leveren wij de gehele animatie film op en kunt u nog eenmaal feedback geven. De film kunnen wij nu opleveren in diverse formaten geschikt voor diverse media.

Wilt u graag meer informatie? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Videoregistratie

Het begrip video registratie is erg breed. Bijvoorbeeld het registreren van uw event, zodat u en uw klanten naderhand een mooie compilatiefilm ter beschikking hebben.

Maar ook het vastleggen van een muziek registratie valt onder video registratie. Een optreden van uw band vastleggen ter promotie? Ook dat is geen enkel probleem voor ons.

Kortom, erg is heel erg veel mogelijk op het gebied van video registratie. Wilt u hier graag een keer over brainstormen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Commercial

Waarom een commercial? Een commercial is een uitstekende manier om een groot publiek te bereiken. Met het produceren van een commercial heeft u een duidelijk doel: In enkele seconden uw boodschap helder over laten komen bij uw publiek. Dit is de essentie wanneer u een commercial wilt produceren voor uw bedrijf, product of dienst.

Naast het produceren van uw commercial kunnen wij u, op basis van onze ervaringen, adviseren welke kanalen voor uw commercial interessant kunnen zijn, gelet op uw doelgroep en doelstellingen.

Wilt u graag meer informatie? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Webdesign

Wanneer u kiest voor iVision dan krijgt u een originele en effectieve website tot uw beschikking. Een professionele website komt niet alleen betrouwbaarder over, maar zorgt er ook voor dat u en uw klanten hun doelen weten te bereiken.

Al onze websites worden, indien gewenst, uitgerust met een Content Management Systeem zodat u de volledige controle krijgt over uw eigen website. Bovendien zijn onze sites ook standaard geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines.

Wilt u hier graag meer informatie over? Neemt u dan contact met ons op en wij kunnen u zeker verder helpen.

Aftermovie

De aftermovie: hét moment om terug te kijken op een fantastisch evenement. Aftermovies zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Zo worden aftermovies op Youtube extreem veel bekeken.

Sommige bezoekers vinden het geweldig om terug in de sfeer van het evenement te komen, waar andere het vooral leuk vinden om zichzelf terug te zien. Wij helpen u graag met het maken van een professionele aftermovie. Wij zorgen voor een creatieve stijl in de video en garanderen dat uw aftermovie zo snel mogelijk na het evenement online komt te staan.

Maar er is meer...

Hierboven vindt u een overzicht van de meest voorkomende video's.
Maar natuurlijk blijft het daar niet bij.

Wilt u bijvoorbeeld graag een radiocommercial laten maken? Of u bent op zoek naar een goede instructiefilm? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Neem contact met ons op

Een video is haalbaar

Wij willen graag dat een video voor iedereen haalbaar is! Of u nu starter bent of al heel wat jaren actief als gerenommeerd ondernemer.

In een persoonlijk gesprek bekijken wij graag wat de mogelijkheden zijn!

Vraag een gesprek aan

Over ons

Met veel zorg, enthousiasme en professionaliteit zorgen wij voor een video die perfect bij uw doel en doelgroep aansluit!

In een notendop

Wij bestaan sinds 2010 en zijn gevestigd in Bergen op Zoom, Noord-Brabant.
U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende producties. Wilt u graag een bedrijfsvideo of een radiocommercial?
Wij helpen u graag verder!

Service en kwaliteit en enthousiasme staan bij ons hoog in het vaandel!
Als we een video produceren doen we dat samen met u. U heeft tenslotte alle kennis over uw marktsegment en van u kunnen wij veel leren. Als we dit combineren met onze ervaring op videogebied kan het niet anders dan dat er een hoogwaardig product uit onze samenwerking tot stand komt.

Veel gestelde vragen

Natuurlijk zeggen wij hier geen nee op, maar we liegen absoluut niet.

De voordelen op een rijtje:
- Video laat de voordelen van uw product of dienst zien.
- Het laat zien hoe u zich onderscheidt van uw concurrentie.
- Zet uw klant in als ambassadeur voor uw product of onderneming door voordelen en successen te vertellen.
- Bevordert goede interne communicatie.
- Video trekt aandacht; beeld zegt meer dan duizend woorden.
Nee dat hoeft absoluut niet het geval te zijn. De prijs hangt natuurlijk af van de productie. Hieronder verstaan we bijvoorbeeld het aantal opnamedagen, het gebruik van een voice-over, het aantal montagedagen etc.

Met zekerheid kunnen we zeggen dat wij voor ieder budget een passende video kunnen produceren.
Video heeft een hoge attentiewaarde. De meeste mensen kijken liever een video dan dat ze tekst lezen. Ook is het (nog) goed mogelijk om een video hoog in de zoekresultaten te laten komen. Video SEO, zoekmachine optimalisatie wordt (nog steeds) te weinig ingezet. Gevolg: beter gevonden worden. Via sociale media als Twitter, Facebook en YouTube ligt een grote doelgroep binnen handbereik. Ook hier is video populair.

Maar denk ook aan de huidige smart TV’s. Het verschil tussen televisiekijken en online video kijken wordt hierdoor heel klein. Vaak hebben mensen dan ook meer tijd en rust om iets langere films te kijken. Er zijn ook slimme campagnes met video op te zetten via al deze kanalen. Op verzoek maken wij video’s extra goed vindbaar voor de zoekmachines.

Wilt u graag meer informatie?

Graag denken wij met u mee!

De meerwaarde van video?

Een video of film op internet kan op veel manieren ingezet worden. Met een korte impressie kunt u de homepage laten opvallen. Een bedrijfsfilm of commercial kan dieper ingaan op wat u doet en vooral waarom. De kracht van het beeld is enorm en het kan ook heel practisch zijn. Instructie voor uw product kan natuurlijk prima met een kort filmpje. Ook krijgt uw website een gezicht als u zelf wat verteld aan de bezoeker.

Een video laat de voordelen van uw product of dienst zien.

Het laat zien hoe u zich onderscheidt van uw concurrentie.

Bevordert goede interne communicatie.

Video trekt aandacht; beeld zegt meer dan duizend woorden.

Video is haalbaar voor iedereen.

Door een video te plaatsen kunt u hoger in de zoekresultaten komen.

Kunnen wij u helpen of wilt u graag meer informatie?

Neemt u dan via info@ivision.nl contact met ons op en we helpen u graag verder!