VLOG’s – Update kring Zuidwest-Nederland

De coöperatieve Rabobank heeft als missie “Growing a better world together”

Rabobank hecht veel waarde aan de coöperatie, hierdoor zijn we als bank onderscheidend. Door coöperatief te bankieren, vergroten we de maatschappelijke impact. De coöperatieve wortels van de bank worden vertaald in vijf coöperatieve thema’s. Deze thema’s zijn de dragers om de coöperatieve mentaliteit en het coöperatief bankieren richting te geven:

  • Financieel Gezond Leven
  • Duurzaam wonen
  • Duurzaam ondernemen
  • Energietransitie
  • Banking4Food

Bekijk hieronder de vijf vlogs die rondom bovenstaande thema zijn opgenomen in Zuidwest-Nederland!

 

Wat betekent dat?
Toekomstbestendig leven, wonen en ondernemen, met voldoende voedsel voor iedereen. Daaraan willen wij een bijdrage leveren. Als duurzame coöperatieve bank versterken we onze klanten en hun omgeving daarom met financiële oplossingen, kennis en toegang tot netwerken. Zo stimuleren we de transitie naar een duurzame wereld waarin zorg voor mens, natuur en klimaat hand in hand gaat met nieuwe verdienmodellen. Goed voor onze klanten & de wereld om ons heen.

 

Hoe doen we dat?
Met coöperatief bankieren versterken we het welzijn van het individu (de klant) & die van de wereld om ons heen. Het is bancaire dienstverlening zoals je dat van een bank verwacht met daarbij aandacht voor maatschappelijke projecten op actuele en belangrijke transities en thema’s. Met kennis, netwerk en (product) oplossingen, faciliteren we onze klanten en stakeholders om proactief bezig te zijn met duurzame ontwikkeling binnen hun bedrijfsvoering en daarbuiten. Dat vraagt een coöperatieve mentaliteit!

 

Wat betekent dat voor Kring Zuidwest-Nederland?
Binnen Kring Zuidwest-Nederland omarmen we de 5 coöperatieve thema’s. Dat betekent dat we met elkaar bijdragen aan de gemaakte doelstellingen. Om te laten zien waar we momenteel staan, zijn er 5 inspirerende VLOG’s gemaakt. Bekijk ze snel! We willen je vragen deze VLOG’s niet extern te delen. Heb je nog vragen mail communicatie.zwn@rabobank.nl

Betrokken en verbonden zijn met de coöperatieve thema’s is goed voor jou, goed voor de klant & goed voor de maatschappij.

1. Financieel Gezond Leven
2. Duurzaam Wonen
3. Duurzaam Ondernemen
4. Energietransitie
5. Banking4Food