Rabobank Meet Up Q4

Donderdag 13 oktober heeft de Meet Up Q4 in de kring Zuidwest-Nederland plaatsgevonden! Tijdens de week van de Coöperatie zijn we met elkaar in gesprek gegaan over de Coöperatie, Rabo ClubSupport en inclusiviteit!
We waren deze Meet Up te gast bij het sportcomplex De Warande in Oosterhout waar we met de voorzitter van de tennis- en padelvereniging in gesprek zijn gegaan. Daarnaast schoof Usa Doekhi aan. Als RvC-lid en voorzitter van de ledenraad nam zij ons mee in de Governance van de bank. Birgit Plantema deelde haar eerste ervaringen als coöperatief directeur van het leefgebied Zeeuwse Delta. Daarnaast volgde er een update over onze kring door Corné de Vooght. Annemarieke van Casand gaf hierop haar blik vanuit HR. Wilfried Kolen van Grootzakelijk zat aan tafel voor een gesprek over de commercie en Othilde Opraus was wederom onze gespreksleider.
Was je er niet bij of wil je het nog een keer terugkijken? Kijk Meet Up Q4 Zuidwest-Nederland dan hieronder terug!

Rabobank Meet Up Q3

Dinsdag 19 juli heeft de Meet Up Q3 in de kring Zuidwest-Nederland plaatsgevonden! Tijdens deze uitzending stond het thema Banking4Food centraal, Johan Staes heeft mooie voorbeelden rondom B4F uit onze kring gedeeld maar we stonden ook stil bij belangrijke thema’s zoals de stikstofcrisis en droogte. Daarnaast volgde er een update over onze kring door Juultje van der Wijk. Othilde Opraus was wederom onze gespreksleider, zij ging met Gitty Wetzels in gesprek over de verandertafel en vitaliteit. En Frank Kristelijn vertelde ons hoe gaat bij Private Banking. Tot slot zijn we door Johan bijgepraat over het Coöperatiefonds.
Was je er niet bij of wil je het nog een keer terugkijken? Kijk Meet Up Q3 Zuidwest-Nederland dan hieronder terug!

Rabobank Meet Up Q2

Kijk hieronder de Meet Up Q2 nog terug. In deze uitzending ging Othilde Opraus in gesprek met onze collega’s John Oostvogels, Remon Blok, Corné de Vooght, Suzanne Moerland en Paulien de Win. Tijdens deze Meet-Up stond de voedseltransitie centraal. Daarnaast werd er een update over onze kring gegeven en praatten we jullie bij over de samenvoegingen Zeeuwse Delta en Breda Amerstreek. We gingen in gesprek met de Verandertafel en bespraken hoe sponsoring wordt ingevuld met o.a. Rabo ClubSupport.