Loading...
Aftermovie2024-05-31T10:04:20+00:00
Registratie van de dag of avond met een

AFTERMOVIE

Laat Jouw Evenement Schitteren met Onze Professionele Aftermovies

Wil je de magie van je evenement vastleggen en je publiek betoveren, zelfs lang nadat het voorbij is? Bij iVision zijn we gespecialiseerd in het creëren van meeslepende aftermovies die de sfeer en opwinding van jouw gebeurtenis vastleggen en je merk naar nieuwe hoogten tillen.

Waarom Kiezen Voor Een Aftermovie Van iVision?

  1. Uniek Perspectief: Ons team van ervaren filmmakers weet precies hoe ze de hoogtepunten van jouw evenement moeten vastleggen om een verhaal te creëren dat blijft hangen bij je publiek. Met creatieve invalshoeken en vloeiende cinematografie brengen we de essentie van jouw evenement tot leven.
  2. Professionele Kwaliteit: We gebruiken alleen de nieuwste technologieën en apparatuur om aftermovies van de hoogste kwaliteit te produceren. Van haarscherpe beelden tot kristalhelder geluid, we streven naar perfectie in elk detail.

EEN AFTERMOVIE
LATEN MAKEN?

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord.
Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en
ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

Binnen 24 uur reactie

Duidelijk overzicht van prijzen

Helemaal vrijblijvend

Wil je graag vrijblijvend wat meer informatie?

Stuur ons een berichtje en we vertellen je graag alles over de productie van een aftermovie en hoe we te werk gaan.

EEN GREEP UIT ONS WERK

Waarom zou ik een aftermovie laten maken?2024-05-31T09:46:52+00:00

Een aftermovie is een krachtig marketinginstrument dat kan helpen om de impact van uw evenement te verlengen. Het kan worden gebruikt voor promotiedoeleinden, om sponsors te bedanken, om herinneringen te delen met deelnemers, en om toekomstige evenementen te promoten.

Wat kost een aftermovie?2024-05-31T09:57:40+00:00

De kosten van een aftermovie zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de duur van het evenement, het aantal camera’s dat nodig is, de complexiteit van de montage, en eventuele speciale verzoeken. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

Wat heb ik nodig om een aftermovie te laten maken?2024-05-31T09:58:38+00:00

Wij verzorgen alles van het filmen tot de montage. Het enige wat wij nodig hebben, is toegang tot jouw evenement en informatie over specifieke momenten of onderdelen die jullie graag in de video wilt laten zien.

Wat voor type evenementen kunnen jullie vastleggen?2024-05-31T09:59:17+00:00

Wij hebben ervaring met een breed scala aan evenementen, waaronder festivals, conferenties, bedrijfsevenementen, bruiloften, sportevenementen en nog veel meer.

Bieden jullie ook live streaming diensten aan?2024-05-31T10:01:20+00:00

Ja, naast het maken van aftermovies bieden wij ook live streaming diensten aan. Hiermee kan je jouw evenement in realtime delen met een breder publiek.

Heb je een andere vraag die hier niet beantwoord is? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Hoe lang duurt het om een aftermovie te maken?2024-05-31T10:03:26+00:00

De doorlooptijd varieert afhankelijk van de lengte en complexiteit van het evenement, maar meestal duurt het tussen de 1 en 2 weken vanaf het filmen tot de oplevering van de definitieve video.

Wil je graag de aftermovie snel ontvangen na het event? Geen enkel probleem! Het is zelfs mogelijk. om de video 24 uur na afloop van het event al te ontvangen!

Ga naar de bovenkant