Aftermovies


Voor ieder festival, bijeenkomst of andersoortig evenement kan iVision de aftermovie verzorgen. Een mooie registratie van de dag of avond. Ideaal om in te zetten op Social media of als promotiemiddel. Indien nodig ook zeer kort na  de opnames op te leveren.

Bedrijfsfilms


De manier om je klanten te laten zien waar je als organisatie voor staat. Een duidelijke presentatie van je bedrijf, waarin de dienstverlening en/of product(en) duidelijk naar voren worden gebracht. En waarbij de identiteit van de zaak en de mensen die er werken ook op een  opvallende manier worden belicht.

Campagne / promotie

Een promotie video of commercial is de manier om producten en diensten onder de aandacht te brengen. Met de juiste Tone of Voice, een juiste benadering en waar mogelijk een dosis humor, behaal je met een commercial je doelstellingen. Hij kan als basis dienen van een gehele campagne die multi Channel wordt uitgeleverd, of juist stand alone als kracht promotie middel op bijvoorbeeld beurzen.

Animaties

Animaties zijn bij uitstek geschikt om een product of dienstverlening op een ludieke en duidelijke manier uit te leggen. Hierbij kun je het heel simpel houden of gebruik maken van speciaal voor jouw dienst gemaakt art work. Dit geeft een nog persoonlijker gezicht aan je animaties.

Employer Branding


Employer brand videos’s zijn de manier om te laten zien waarom men bij jou moet komen werken. Door samen met iVision gesprekken aan te gaan en dieper te graven komen we tot de kern(waarde) van je organisatie en gieten we dit in een sterk concept om tot een aanspreekende video te komen waar zowel jij als toekomstige werknemer zich in herkennen.

Social content


Wij zijn echte storytellers en vertalen deze 'verhalen' naar de juiste social kanalen. Of het nu in de vorm van een video is, een geanimeerde story of een collage van productfoto’s, wij komen met de juiste vorm om succes mee te behalen afgestemd op de juiste doelgroep.

Gaan we samen
een mooie
video maken?

Of je nu vooral je merk, het bedrijf,
het productieproces of de producten
in beeld wilt brengen, iVision helpt je
om dat doel te bereiken.

IK HELP JE GRAAG VERDER!

Joost Leenaars
Executive Director

 joost@ivision.nl
06 43 74 66 64