Loading...
Marketing & Communicatie2024-06-01T08:07:52+00:00

iVision Marketingcommunicatie

Heeft jouw bedrijf moeite om op te vallen tussen de concurrentie? Vind je het lastig om de juiste strategie te bepalen voor jouw merk? Lukt het niet om effectieve content te creëren die jouw doelgroep aanspreekt?

Bij iVision Marketingcommunicatie begrijpen we jouw uitdagingen en helpen we je graag om ze aan te pakken. Met onze strategische adviesdiensten kunnen we samen een plan ontwikkelen dat past bij jouw doelen en budget. We doen dit op multi-channel niveau. Van enkel social media kanalen tot aan crossmediale campagnes met grote billboards en televisie commercials. Wij bedenken, ontwikkelen en implementeren marketingcommunicatie campagnes en zoeken daar ook de juiste mediakanalen bij om zo effectief de doelgroep te bereiken. Door jarenlange ervaring en een groot netwerk kunnen we ook media tegen scherpe tarieven inkopen.

Wij zijn tevens gespecialiseerd in content marketing, waardoor we unieke en boeiende content kunnen creëren die je helpt om de aandacht van jouw doelgroep vast te houden en hen aan te zetten tot actie.

Tot slot bieden wij als bonus collega ook ondersteuning op het gebied van marketingcommunicatie. Of het nu gaat om het schrijven van teksten, webdesign of social media beheer, wij staan voor je klaar.

Waarom kiezen voor iVision?

Bij iVision Marketingcommunicatie geloven we in het maken van merken met een visie. We hebben ruime ervaring in diverse sectoren en weten hoe we jouw merk kunnen laten opvallen. Onze strategische aanpak, gecombineerd met onze expertise in content marketing, stelt ons in staat om resultaatgerichte oplossingen te bieden die jouw bedrijf helpen groeien. Een one-stop-shop. 

Neem vandaag nog contact op!

Wil je meer weten over hoe iVision Marketingcommunicatie jouw merk kan laten groeien? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij kijken ernaar uit om met jou samen te werken!

Onze werkwijze

Werken jullie alleen met grote bedrijven?2024-06-01T08:05:58+00:00

Nee, wij werken met bedrijven van alle groottes. Of je nu een start-up bent of een gevestigde onderneming, wij kunnen je helpen om effectieve marketingcommunicatie strategieën te ontwikkelen en uit te voeren.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie?2024-06-01T08:05:46+00:00

Het hangt af van verschillende factoren, zoals de huidige staat van jouw merk en de doelgroep die je wilt bereiken. We streven ernaar om zo snel mogelijk resultaten te behalen, maar het is belangrijk om geduld te hebben. Succesvolle marketingcommunicatie is een proces dat tijd kost.

Wat kost jullie dienstverlening?2024-06-01T08:05:32+00:00

Onze dienstverlening is maatwerk, dus de kosten variëren afhankelijk van jouw specifieke behoeften en de omvang van het project. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Ga naar de bovenkant