Marketingcommunicatie

Je wilt zichtbaar zijn, gevonden worden, overtuigen of eruit springen? Wij denken met je mee in je marketing- en communicatievraagstuk en komen met een concreet communicatieplan of merkstrategie.
Resultaatgerichte marketing & communicatie. Sterk in strategie, concept, creatie en implementatie. Daarnaast zijn we inhouse ook nog in staat om de producties zelf te maken. Video, vormgeving, social content creation, storytelling of volledige campagneproposities. Wij maken merken!

Marketing en communicatie collega

iVision marketingcommunicatie advies brengt je een one-stop-person, voor al je marketing en of communicatievraagstukken. Een verlengstuk van je marketing of communicatieafdeling. Voor tijdelijke interim of langdurige projecten. We pakken de huidige situatie op en gaan ermee door, geven (strategisch) advies, maken een plan van aanpak en implementeren uw merkvraag. Een bonuscollega als het ware. Daarnaast zijn we inhouse ook nog in staat om de producties zelf te maken. Video, vormgeving, social content creation, storytelling of volledige campagneproposities.

Content marketing specialist

De afgelopen 10 jaar hebben wij ons gespecialiseerd op inbound marketing en contentmarketing. We weten hoe we je merkverhaal – Snackable, shockable, searchable en shareable moeten maken.

Dit passen we ook altijd toe in onze storytelling… en met resultaat. Of het nu een branded content voor social media is, of een keur aan persoonlijke verhalen in vakmedia. We’ve done it! Kom vooral langs om eens van content te wisselen.